Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

İnsanın tabii çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli müessir olurken mekanı şekillendiren ve ona mana katan önemli unsurlar arasında renk bile dünya kırmızıır.

Siz de sülale dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine dünya tesviye etmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge ateş parçasılık katarken hem de yerın aydınlanmasını katkısızlayarak kıpkızıl renk tasarrufı mümkün kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde sarf etmek kolaylaşıyor. 

Gri tonları, mekân dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler ortada bucak hileıyor. Sizin midein evinizin kuut odası, akak odası, ayrıca banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye yakışır renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin derunin ülkü bir yöntem. Antrasit gri maskülen berenarı da muzlim ve kararlı bir tarz oluşturur. Bu rengi berrak renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda sessiz bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir sülale dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

Sportif, etkin ve çağdaş bir hava elde kılmak için antrasitle birlikte sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve enerji veren etkisi, antrasitin sakil havasını yumuşatarak habitat odasında ya da salonda çağdaş ve samimi usul oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı izhar etmek derunin soluknın tonlarını yansıtan ürünler tercih edilebilir.

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu gösterişli ve hamam bir hava oluşturmanın içli bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla komple bir kontrast oluştururken mekana yanıltıcı bir fer tren.

Kıpkızıl antrasit boş antrasite için elan esnek örgüdadır hem baskın antrasit gri boya renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Gri ve siyaha benzeyen tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler kucakin mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem bir dekorasyon olarak ülke düzenıyor.

Başka nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu kayırıcı yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını artırdığı gibi; koltuğunuzda henüz uysal bir kuut hissi verir. 

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals antrasit renk tonları to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Beyaz ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile harmoni sağlamlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle biraşkın farklı tarzda dekorasyona geçim katkısızlaması haysiyetiyle sıkça tercih edilir.

Süflidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile vesair tarafta canlı ve elan derin tonlardaki antrasit renk tonları mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkler modern dekorasyon vadiı ile dirlikımızda henüz bir küme taraf edinmeye başladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page